Μια γρήγορη και νόστιμη συνταγή για μια δροσερή σαλάτα για όλες τις εποχές. Ελαφρύ και εύκολο γεύμα με το πορτοκάλι να απογειώνει τη γεύση σας.
Φιλετάρουμε το πορτοκάλι και κρατάμε μόνο την ψίχα του. Πλένουμε, καθαρίζουμε την πιπεριά και την κόβουμε σε πολύ λεπτές λωρίδες και μετά στη μέση. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σαλάτες. Ψήνουμε τις γαρίδες αφού τις έχουμε καθαρίσει.
Για την vinaigrette: Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τη σάλτσα σόγιας, το ξίδι και το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε σιγά σιγά το τριμμένο τζίντζερ.
Ingredients
Directions
Φιλετάρουμε το πορτοκάλι και κρατάμε μόνο την ψίχα του. Πλένουμε, καθαρίζουμε την πιπεριά και την κόβουμε σε πολύ λεπτές λωρίδες και μετά στη μέση. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σαλάτες. Ψήνουμε τις γαρίδες αφού τις έχουμε καθαρίσει.
Για την vinaigrette: Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τη σάλτσα σόγιας, το ξίδι και το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε σιγά σιγά το τριμμένο τζίντζερ.