Κόβουμε την πανσέτα σε μικρά καρεδάκια και την σοτάρουμε. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα σοτάρουμε και αυτά.
Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με την παρμεζάνα και προσθέτουμε μία μικρή ποσότητα στο μείγμα με το μπέικον και τα μανιτάρια.
Φρυγανίζουμε ελάχιστα τις φέτες ψωμιού που έχουμε κόψει και προσθέτουμε το μείγμα.
Κλείνουμε και προσθέτουμε στην πάνω φέτα λίγο ακόμα από το μείγμα της παρμεζάνας και της κρέμας γάλακτος. Ψήνουμε στο γκριλ και μόλις ροδίσει από πάνω, βγάζουμε από το φούρνο.
Ingredients
Directions
Κόβουμε την πανσέτα σε μικρά καρεδάκια και την σοτάρουμε. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα σοτάρουμε και αυτά.
Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με την παρμεζάνα και προσθέτουμε μία μικρή ποσότητα στο μείγμα με το μπέικον και τα μανιτάρια.
Φρυγανίζουμε ελάχιστα τις φέτες ψωμιού που έχουμε κόψει και προσθέτουμε το μείγμα.
Κλείνουμε και προσθέτουμε στην πάνω φέτα λίγο ακόμα από το μείγμα της παρμεζάνας και της κρέμας γάλακτος. Ψήνουμε στο γκριλ και μόλις ροδίσει από πάνω, βγάζουμε από το φούρνο.