fbpx
Σολομός με μήλο και κουνουπίδιBy Γεωργία ΠαπαλουκάΜια πρωτότυπη γευστική πρόταση για ένα ανοιχτό σάντουιτς με σολομό. Ένα γρήγορο, νόστιμο και χορταστικό σνακ!
Κρουασάν με τυρί brie και μοσχάριBy Γεωργία ΠαπαλουκάΈνας πρωτότυπος συνδυασμός υλικών για ένα απολαυστικό σάντουιτς που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
Ψωμί φόρμας με σνίτσελ και αυγόBy Γεωργία ΠαπαλουκάΈνα πλούσιο σάντουιτς με εξαιρετική γευστική ποικιλία μπορεί να κάνει το γεύμα σας εκτός σπιτιού εξίσου απολαυστικό.
Ψωμί του τόστ με τόνο και καλαμπόκιBy Γεωργία ΠαπαλουκάΜία εύκολη και γρήγορη πρόταση κρύου σάντουιτς μπορεί να καλύψει άψογα και γευστικά την ανάγκη μας για ένα γρήγορο φαγητό όταν είμαστε εκτός σπιτιού.
Σάντουιτς

Διαβάστε στο νέο τεύχος:

137. Ιούλιος – Αύγουστος

Στο τεύχος 137 του Αρτοποιού, το ρεπορτάζ δίνει έμφαση στην εκπαίδευση, θέμα που θα δείτε ότι επεκτείναμε και στο τεύχος του Fresh Pastry, καθώς είναι αντίστοιχα επίκαιρο και για τον κλάδο της ζαχαροπλαστικής. Έτσι, φυλλομετρώντας θα ανακαλύψετε ένα index σχολών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής προς διευκόλυνσή σας για έρευνα αγοράς.  Επίσης, στο τεύχος πρωταγωνιστούν  εκπαιδευτικά άρθρα, άκρως ενδιαφέροντα για επαγγελματίες, καθώς η εκπαίδευση δεν έχει πλέον μονοδιάστατο χαρακτήρα, αλλά τείνει να είναι συνεχής και να ακολουθεί πάντα τις τάσεις της αγοράς.

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.