fbpx

Σάντουιτς ψημένο με μανιτάρια και πανσέτα

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 2 sticks Χοιρινή πανσέτα (πάχους 5χιλ.)
 10 Μανιτάρια
 2 sticks Ψωμί από καρβέλι στρογγυλό
 100 g Κρέμα γάλακτος
 200 g Παρμεζάνα τριμμένη
 Aλάτι
 Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Κόβουμε την πανσέτα σε μικρά καρεδάκια και την σοτάρουμε. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα σοτάρουμε και αυτά.

2

Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με την παρμεζάνα και προσθέτουμε μία μικρή ποσότητα στο μείγμα με το μπέικον και τα μανιτάρια.

3

Φρυγανίζουμε ελάχιστα τις φέτες ψωμιού που έχουμε κόψει και προσθέτουμε το μείγμα.

4

Κλείνουμε και προσθέτουμε στην πάνω φέτα λίγο ακόμα από το μείγμα της παρμεζάνας και της κρέμας γάλακτος. Ψήνουμε στο γκριλ και μόλις ροδίσει από πάνω, βγάζουμε από το φούρνο.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 2 sticks Χοιρινή πανσέτα (πάχους 5χιλ.)
 10 Μανιτάρια
 2 sticks Ψωμί από καρβέλι στρογγυλό
 100 g Κρέμα γάλακτος
 200 g Παρμεζάνα τριμμένη
 Aλάτι
 Πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Κόβουμε την πανσέτα σε μικρά καρεδάκια και την σοτάρουμε. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα σοτάρουμε και αυτά.

2

Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με την παρμεζάνα και προσθέτουμε μία μικρή ποσότητα στο μείγμα με το μπέικον και τα μανιτάρια.

3

Φρυγανίζουμε ελάχιστα τις φέτες ψωμιού που έχουμε κόψει και προσθέτουμε το μείγμα.

4

Κλείνουμε και προσθέτουμε στην πάνω φέτα λίγο ακόμα από το μείγμα της παρμεζάνας και της κρέμας γάλακτος. Ψήνουμε στο γκριλ και μόλις ροδίσει από πάνω, βγάζουμε από το φούρνο.

Σάντουιτς ψημένο με μανιτάρια και πανσέτα

Τελευταίες συνταγές

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.