Συνταγή από: www.fama.gr
Χτυπάμε τα αυγά με το νερό στην 1η ταχύτητα στο μίξερ με το σύρμα για 1 λεπτό μέχρι να ενσωματωθούν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μίγμα Parisien Choco Sponge mix και τα χτυπάμε όλα μαζί στην 3η ταχύτητα για 5-6 λεπτά.
Αδειάζουμε το μίγμα σε τσέρκια ή λαμαρίνες και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160oC για 30-35 περίπου λεπτά.
Τοποθετούμε το μίγμα για μους (Μους με γεύση σοκολάτα Top chef) μαζί με το γάλα στο μίξερ και χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα για 3-4 λεπτά.
Παίρνουμε δυο παντεσπάνια διαμέτρου 22εκ. και τα κόβουμε σε 8 φέτες, γεμίζουμε εναλλάξ με τη μους σοκολάτα που έχουμε ετοιμάσει μέχρι να τα κολλήσουμε όλα και παγώνουμε.
Έπειτα, επικαλύπτουμε πρώτα με σκούρα απομίμηση σοκολάτας για επικάλυψη, Decorar Cacao Eurocao και μετά επικαλύπτουμε μόνο το επάνω μέρος της σοκολατίνας προσεκτικά με πάστα σοκολάτας με 11% πραγματική σοκολάτα, Gregal chocolate Eurocao με μια σακούλα για να μας κάνει αυτό το χαρακτηριστικό ντεκόρ καταρράκτη.
Γαρνίρουμε με Crema Νocciola Vela Eurocao και κεράσια που τα έχουμε χρωματίσει χρυσά.
Ingredients
Directions
Χτυπάμε τα αυγά με το νερό στην 1η ταχύτητα στο μίξερ με το σύρμα για 1 λεπτό μέχρι να ενσωματωθούν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μίγμα Parisien Choco Sponge mix και τα χτυπάμε όλα μαζί στην 3η ταχύτητα για 5-6 λεπτά.
Αδειάζουμε το μίγμα σε τσέρκια ή λαμαρίνες και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160oC για 30-35 περίπου λεπτά.
Τοποθετούμε το μίγμα για μους (Μους με γεύση σοκολάτα Top chef) μαζί με το γάλα στο μίξερ και χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα για 3-4 λεπτά.
Παίρνουμε δυο παντεσπάνια διαμέτρου 22εκ. και τα κόβουμε σε 8 φέτες, γεμίζουμε εναλλάξ με τη μους σοκολάτα που έχουμε ετοιμάσει μέχρι να τα κολλήσουμε όλα και παγώνουμε.
Έπειτα, επικαλύπτουμε πρώτα με σκούρα απομίμηση σοκολάτας για επικάλυψη, Decorar Cacao Eurocao και μετά επικαλύπτουμε μόνο το επάνω μέρος της σοκολατίνας προσεκτικά με πάστα σοκολάτας με 11% πραγματική σοκολάτα, Gregal chocolate Eurocao με μια σακούλα για να μας κάνει αυτό το χαρακτηριστικό ντεκόρ καταρράκτη.
Γαρνίρουμε με Crema Νocciola Vela Eurocao και κεράσια που τα έχουμε χρωματίσει χρυσά.