Η συνταγή είναι από τον κ. Θάνο Αγγελίδη, Pastry Chef
Σε όλα τα μους ζεσταίνουμε το γάλα στους 70 βαθμούς. Ενσωματώνουμε τις ζελατίνες που έχουν μαλακώσει σε κρύο νερό, κάνουμε γαλακτοματοποίηση με τις σοκολάτες και τέλος αναδεύουμε ελαφριά με τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος σαντιγί.
Σερβίρουμε στα μπολ σε τρία στάδια ώστε να κάνει τριχρωμία και διακοσμούμε κατά βούληση.
Ingredients
Directions
Σε όλα τα μους ζεσταίνουμε το γάλα στους 70 βαθμούς. Ενσωματώνουμε τις ζελατίνες που έχουν μαλακώσει σε κρύο νερό, κάνουμε γαλακτοματοποίηση με τις σοκολάτες και τέλος αναδεύουμε ελαφριά με τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος σαντιγί.
Σερβίρουμε στα μπολ σε τρία στάδια ώστε να κάνει τριχρωμία και διακοσμούμε κατά βούληση.