Ένα πλούσιο σάντουιτς με εξαιρετική γευστική ποικιλία μπορεί να κάνει το γεύμα σας εκτός σπιτιού εξίσου απολαυστικό.
Ψιλοκόβουμε την κάππαρη, το κορνισόν και το κρεμμυδάκι και τα ανακατεύουμε με τη μουστάρδα Dijon.
Σωτάρουμε το σνίτσελ σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό και ύστερα τηγανίζουμε και τα αυγά.
Φρυγανίζουμε τις 2 φέτες και απλώνουμε στη μία την κάππαρη με την μουστάρδα και το κορνισόν.
Προσθέτουμε από πάνω το μοσχάρι, το αυγό και σκεπάζουμε με την άλλη φέτα.
Ingredients
Directions
Ψιλοκόβουμε την κάππαρη, το κορνισόν και το κρεμμυδάκι και τα ανακατεύουμε με τη μουστάρδα Dijon.
Σωτάρουμε το σνίτσελ σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό και ύστερα τηγανίζουμε και τα αυγά.
Φρυγανίζουμε τις 2 φέτες και απλώνουμε στη μία την κάππαρη με την μουστάρδα και το κορνισόν.
Προσθέτουμε από πάνω το μοσχάρι, το αυγό και σκεπάζουμε με την άλλη φέτα.