fbpx

Ψωμί φόρμας με σνίτσελ και αυγό

Ένα πλούσιο σάντουιτς με εξαιρετική γευστική ποικιλία μπορεί να κάνει το γεύμα σας εκτός σπιτιού εξίσου απολαυστικό.

Yields1 Serving
Υλικά
 100 g Mοσχαρίσιο σνίτσελ
 2 κ.σ. Κάππαρη ψιλοκομμένη
 2 κ.σ. Αγγουράκι κορνισόν ψιλοκομμένο
 ½ κ.γ. Κρεμμυδάκι πολύ ψιλοκομμένο
 1 κ.γ. Μουστάρδα Dijon
 1 Αυγό
 2 Φέτες ψωμί φόρμας
Εκτέλεση
1

Ψιλοκόβουμε την κάππαρη, το κορνισόν και το κρεμμυδάκι και τα ανακατεύουμε με τη μουστάρδα Dijon.

2

Σωτάρουμε το σνίτσελ σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό και ύστερα τηγανίζουμε και τα αυγά.

3

Φρυγανίζουμε τις 2 φέτες και απλώνουμε στη μία την κάππαρη με την μουστάρδα και το κορνισόν.

4

Προσθέτουμε από πάνω το μοσχάρι, το αυγό και σκεπάζουμε με την άλλη φέτα.

Ingredients

Υλικά
 100 g Mοσχαρίσιο σνίτσελ
 2 κ.σ. Κάππαρη ψιλοκομμένη
 2 κ.σ. Αγγουράκι κορνισόν ψιλοκομμένο
 ½ κ.γ. Κρεμμυδάκι πολύ ψιλοκομμένο
 1 κ.γ. Μουστάρδα Dijon
 1 Αυγό
 2 Φέτες ψωμί φόρμας

Directions

Εκτέλεση
1

Ψιλοκόβουμε την κάππαρη, το κορνισόν και το κρεμμυδάκι και τα ανακατεύουμε με τη μουστάρδα Dijon.

2

Σωτάρουμε το σνίτσελ σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό και ύστερα τηγανίζουμε και τα αυγά.

3

Φρυγανίζουμε τις 2 φέτες και απλώνουμε στη μία την κάππαρη με την μουστάρδα και το κορνισόν.

4

Προσθέτουμε από πάνω το μοσχάρι, το αυγό και σκεπάζουμε με την άλλη φέτα.

Ψωμί φόρμας με σνίτσελ και αυγό

Τελευταίες συνταγές

By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.