fbpx

Ψωμί φόρμας με σνίτσελ και αυγό

Ένα πλούσιο σάντουιτς με εξαιρετική γευστική ποικιλία μπορεί να κάνει το γεύμα σας εκτός σπιτιού εξίσου απολαυστικό.

Yields1 Serving
Υλικά
 100 g Mοσχαρίσιο σνίτσελ
 2 κ.σ. Κάππαρη ψιλοκομμένη
 2 κ.σ. Αγγουράκι κορνισόν ψιλοκομμένο
 ½ κ.γ. Κρεμμυδάκι πολύ ψιλοκομμένο
 1 κ.γ. Μουστάρδα Dijon
 1 Αυγό
 2 Φέτες ψωμί φόρμας
Εκτέλεση
1

Ψιλοκόβουμε την κάππαρη, το κορνισόν και το κρεμμυδάκι και τα ανακατεύουμε με τη μουστάρδα Dijon.

2

Σωτάρουμε το σνίτσελ σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό και ύστερα τηγανίζουμε και τα αυγά.

3

Φρυγανίζουμε τις 2 φέτες και απλώνουμε στη μία την κάππαρη με την μουστάρδα και το κορνισόν.

4

Προσθέτουμε από πάνω το μοσχάρι, το αυγό και σκεπάζουμε με την άλλη φέτα.

Ingredients

Υλικά
 100 g Mοσχαρίσιο σνίτσελ
 2 κ.σ. Κάππαρη ψιλοκομμένη
 2 κ.σ. Αγγουράκι κορνισόν ψιλοκομμένο
 ½ κ.γ. Κρεμμυδάκι πολύ ψιλοκομμένο
 1 κ.γ. Μουστάρδα Dijon
 1 Αυγό
 2 Φέτες ψωμί φόρμας

Directions

Εκτέλεση
1

Ψιλοκόβουμε την κάππαρη, το κορνισόν και το κρεμμυδάκι και τα ανακατεύουμε με τη μουστάρδα Dijon.

2

Σωτάρουμε το σνίτσελ σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό και ύστερα τηγανίζουμε και τα αυγά.

3

Φρυγανίζουμε τις 2 φέτες και απλώνουμε στη μία την κάππαρη με την μουστάρδα και το κορνισόν.

4

Προσθέτουμε από πάνω το μοσχάρι, το αυγό και σκεπάζουμε με την άλλη φέτα.

Notes

Ψωμί φόρμας με σνίτσελ και αυγό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.