Μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα χάρη στο λιναρόσπορο, μπορεί να κάνει το ψωμί σας εξαιρετικό!
Κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια των 500 γρ. Πλάθουμε αρχικά καρβέλια και στη συνέχεια φραντζόλες κοντές.
Τις περνάμε σε νερό και έπειτα ρολάρουμε πάνω σε σουσάμι, λινάρι, ηλιόσπορο.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και τις αφήνουμε να ωριμάσουν. Φουρνίζουμε σε δυνατό φούρνο με ατμό και ανοίγουμε τα τάμπερ τα τελευταία 10 λεπτά.
Ingredients
Directions
Κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια των 500 γρ. Πλάθουμε αρχικά καρβέλια και στη συνέχεια φραντζόλες κοντές.
Τις περνάμε σε νερό και έπειτα ρολάρουμε πάνω σε σουσάμι, λινάρι, ηλιόσπορο.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και τις αφήνουμε να ωριμάσουν. Φουρνίζουμε σε δυνατό φούρνο με ατμό και ανοίγουμε τα τάμπερ τα τελευταία 10 λεπτά.