Συνταγή από την: www.fama.gr
Αυτές τις γιορτές εμπλουτίστε τους πάγκους σας με αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα που σας εξασφαλίζει η εταιρεία FAMA Food Service, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας.
Χτυπάμε τα αυγά με το νερό στην 1η ταχύτητα στο μίξερ με το σύρμα για 1 λεπτό μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέτουμε το μίγμα Parisien Choco Sponge mix και τα χτυπάμε όλα μαζί στην 3η ταχύτητα για 5-6 λεπτά.
Αδειάζουμε το μίγμα σε τσέρκια ή λαμαρίνες και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160oC για 30-35 περίπου λεπτά.
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος Lowicz 36% με το γάλα και προσθέτουμε τις σοκολάτες. Στη συνέχεια προσθέτουμε την φυτική κρέμα Emilie 28% χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού όταν το μίγμα βρίσκεται στους 40oC.
Γεμίζουμε μια φόρμα σιλικόνης με τη μους που έχουμε φτιάξει μέχρι τη μέση της φόρμας. Τοποθετούμε μια λωρίδα από το παντεσπάνι, στη μέση της φόρμας.‘
Επειτα, γεμίζουμε μέχρι επάνω τη φόρμα και κλείνουμε πάλι με παντεσπάνι.
Τέλος, παγώνουμε στην κατάψυξη, ξεφορμάρουμε, επικαλύπτουμε με επικάλυψη σοκολάτας Sacher Caramel Eurocao και διακοσμούμε όπως επιθυμούμε.
Ingredients
Directions
Χτυπάμε τα αυγά με το νερό στην 1η ταχύτητα στο μίξερ με το σύρμα για 1 λεπτό μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέτουμε το μίγμα Parisien Choco Sponge mix και τα χτυπάμε όλα μαζί στην 3η ταχύτητα για 5-6 λεπτά.
Αδειάζουμε το μίγμα σε τσέρκια ή λαμαρίνες και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160oC για 30-35 περίπου λεπτά.
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος Lowicz 36% με το γάλα και προσθέτουμε τις σοκολάτες. Στη συνέχεια προσθέτουμε την φυτική κρέμα Emilie 28% χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού όταν το μίγμα βρίσκεται στους 40oC.
Γεμίζουμε μια φόρμα σιλικόνης με τη μους που έχουμε φτιάξει μέχρι τη μέση της φόρμας. Τοποθετούμε μια λωρίδα από το παντεσπάνι, στη μέση της φόρμας.‘
Επειτα, γεμίζουμε μέχρι επάνω τη φόρμα και κλείνουμε πάλι με παντεσπάνι.
Τέλος, παγώνουμε στην κατάψυξη, ξεφορμάρουμε, επικαλύπτουμε με επικάλυψη σοκολάτας Sacher Caramel Eurocao και διακοσμούμε όπως επιθυμούμε.