Συνταγή από: www.konta.gr
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά (πρώτα τα υγρά και μετά τα στερεά) εκτός από τους ξηρούς καρπούς.
Αναμειγνύουμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η. Η ζύμη πρέπει να είναι ρευστή και λεία.
Λίγο πριν το τέλος της ανάμειξης, προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς. Γεμίζουμε μέχρι τη μέση τις επιθυμητές φόρμες κέικ και ψήνουμε.
Θερμοκρασία Ψησίματος: 150 - 160οC
Χρόνος Ψησίματος: περίπου 50 λεπτά
(σε λαμαρίνες ο χρόνος ψησίματος είναι μεγαλύτερος).
Αφού κρυώσει η βασιλόπιτα την επικαλύπτουμε με ζεσταμένο White Silk Cover (στους 34– 40οC) ή με Chocosilk Cover (στους 35 – 45οC)
της εταιρείας SIEBIN.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά (πρώτα τα υγρά και μετά τα στερεά) εκτός από τους ξηρούς καρπούς.
Αναμειγνύουμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η. Η ζύμη πρέπει να είναι ρευστή και λεία.
Λίγο πριν το τέλος της ανάμειξης, προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς. Γεμίζουμε μέχρι τη μέση τις επιθυμητές φόρμες κέικ και ψήνουμε.
Θερμοκρασία Ψησίματος: 150 - 160οC
Χρόνος Ψησίματος: περίπου 50 λεπτά
(σε λαμαρίνες ο χρόνος ψησίματος είναι μεγαλύτερος).
Αφού κρυώσει η βασιλόπιτα την επικαλύπτουμε με ζεσταμένο White Silk Cover (στους 34– 40οC) ή με Chocosilk Cover (στους 35 – 45οC)
της εταιρείας SIEBIN.