Η συνταγή είναι από το κ. Γιάννη Δρόσο, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών Ν. Καβάλας
Ζυμώνουμε καλά για 5 λεπτά στην αργή και για 7 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα και στο τέλος ρίχνουμε το λάδι.
Ξεκουράζουμε την ζύμη για 1 ώρα σε λεκάνη, μετά τεμαχίζουμε και τοποθετούμε σε φόρμα.
Ξεκουράζουμε και πάλι την ζύμη για μιάμιση ώρα και φουρνίζουμε στους 230°C για 45 λεπτά. Το ψωμί έχει πολύ αφράτη ψύχα, τραγανή κόρα, ωραία γεύση και μεγάλη διατηρησιμότητα.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε καλά για 5 λεπτά στην αργή και για 7 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα και στο τέλος ρίχνουμε το λάδι.
Ξεκουράζουμε την ζύμη για 1 ώρα σε λεκάνη, μετά τεμαχίζουμε και τοποθετούμε σε φόρμα.
Ξεκουράζουμε και πάλι την ζύμη για μιάμιση ώρα και φουρνίζουμε στους 230°C για 45 λεπτά. Το ψωμί έχει πολύ αφράτη ψύχα, τραγανή κόρα, ωραία γεύση και μεγάλη διατηρησιμότητα.