Συνταγή από την: www.kenfood.com
Δοκιμάστε το King’s Cake και Family Cake και προσφέρετε στους πελάτες σας τις πιο νόστιμες, αφράτες και αρωματικές βασιλόπιτες που προσμένουν να γευτούν!
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 2 έως 3 λεπτά στη 1η ταχύτητα.
Τοποθετούμε το χυλό σε φόρμα ή ταψί. Ψήνουμε στους 160°C τα 500 γρ. για 45 λεπτά και τα 800 γρ. για 60 λεπτά.
Προαιρετικά, προσθέτουμε 3 γρ. μοσχοκάρυδο και 150 γρ. καρυδόψυχα, ανά κιλό μείγματος.
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 2 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 6 λεπτά στην 2η ταχύτητα.
Τοποθετούμε το χυλό σε φόρμα ή ταψί.
Ψήνουμε στους 160°C τα 500 γρ. για 45 λεπτά και τα 800 γρ. για 60 λεπτά.
Tip: Εάν θέλουμε προσθέτουμε 150 γρ. καρυδόψυχα ή ζαχαρόπηκτα, ανά κιλό μείγματος.
Ingredients
Directions
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 2 έως 3 λεπτά στη 1η ταχύτητα.
Τοποθετούμε το χυλό σε φόρμα ή ταψί. Ψήνουμε στους 160°C τα 500 γρ. για 45 λεπτά και τα 800 γρ. για 60 λεπτά.
Προαιρετικά, προσθέτουμε 3 γρ. μοσχοκάρυδο και 150 γρ. καρυδόψυχα, ανά κιλό μείγματος.
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 2 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 6 λεπτά στην 2η ταχύτητα.
Τοποθετούμε το χυλό σε φόρμα ή ταψί.
Ψήνουμε στους 160°C τα 500 γρ. για 45 λεπτά και τα 800 γρ. για 60 λεπτά.
Tip: Εάν θέλουμε προσθέτουμε 150 γρ. καρυδόψυχα ή ζαχαρόπηκτα, ανά κιλό μείγματος.