ΥΛΙΚΑ
320 g Αυγά
700 g Τριμμένα τυριά (Γραβιέρα & Ρεγκάτο)
150 g Ελαιόλαδο
50 g Σάλτσα pesto βασιλικού
10 g Σκόρδο τριμμένο
50 g Πελτέ τομάτας
5 g Αλάτι
1 g Πιπέρι
800 g Μίγμα Αλεύρου Κρήτης με Γραβιέρα
30 g Baking powder
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός του αλεύρου με το baking powder, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά σε χυλό.
2
Προσθέτουμε το μίγμα αλεύρου με γραβιέρα και το baking powder και ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις.
3
Βάζουμε σε φόρμα κέικ ή φόρμες muffins και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
320 g Αυγά
700 g Τριμμένα τυριά (Γραβιέρα & Ρεγκάτο)
150 g Ελαιόλαδο
50 g Σάλτσα pesto βασιλικού
10 g Σκόρδο τριμμένο
50 g Πελτέ τομάτας
5 g Αλάτι
1 g Πιπέρι
800 g Μίγμα Αλεύρου Κρήτης με Γραβιέρα
30 g Baking powder