fbpx

Αλμυρό κέικ με γραβιέρα

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 320 g Αυγά
 700 g Τριμμένα τυριά (Γραβιέρα & Ρεγκάτο)
 150 g Ελαιόλαδο
 50 g Σάλτσα pesto βασιλικού
 10 g Σκόρδο τριμμένο
 50 g Πελτέ τομάτας
 5 g Αλάτι
 1 g Πιπέρι
 800 g Μίγμα Αλεύρου Κρήτης με Γραβιέρα
 30 g Baking powder
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός του αλεύρου με το baking powder, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά σε χυλό.

2

Προσθέτουμε το μίγμα αλεύρου με γραβιέρα και το baking powder και ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις.

3

Βάζουμε σε φόρμα κέικ ή φόρμες muffins και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 320 g Αυγά
 700 g Τριμμένα τυριά (Γραβιέρα & Ρεγκάτο)
 150 g Ελαιόλαδο
 50 g Σάλτσα pesto βασιλικού
 10 g Σκόρδο τριμμένο
 50 g Πελτέ τομάτας
 5 g Αλάτι
 1 g Πιπέρι
 800 g Μίγμα Αλεύρου Κρήτης με Γραβιέρα
 30 g Baking powder

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός του αλεύρου με το baking powder, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά σε χυλό.

2

Προσθέτουμε το μίγμα αλεύρου με γραβιέρα και το baking powder και ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις.

3

Βάζουμε σε φόρμα κέικ ή φόρμες muffins και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

Notes

Αλμυρό κέικ με γραβιέρα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.