fbpx

Μπάρες μήλου και κανέλας

Όταν το μέλι ανακατευτεί με το σουσάμι, τη βρώμη, το λιναρόσπορο, το μήλο, τα καρύδια και την κανέλα τότε το αποτέλεσμα είναι μια μπάρα με μοναδική γεύση, ξεχωριστά αρώματα και σίγουρη πηγή ενέργειας. Μια συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε καθώς το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο.

ΥΛΙΚΑ
 100 g Βούτυρο 82%
 100 g Ζάχαρη
 100 g Μέλι
 50 g Σουσάμι
 200 g Βρώμη
 100 g Λιναρόσπορο
 50 g Αποξηραμένο μήλο
 50 g Σταφίδα
 50 g Καρύδια
 5 g Κανέλα
Εκτέλεση
1

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα μας και η ζάχαρη να γίνει ρευστή

2

Επιλέγουμε ένα σκεύος ανάλογα με τη μορφή και το σχήμα που θέλουμε να δώσουμε στις μπάρες μας και απλώνουμε το μίγμα.

3

Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 10 λεπτά και μέχρι η ζάχαρη και το μέλι να γίνουν λεία σε όλη την επιφάνεια.

4

* Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και διαφοροποιούνται ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεστε και ανάλογα με το σκεύος ψησίματος.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 100 g Βούτυρο 82%
 100 g Ζάχαρη
 100 g Μέλι
 50 g Σουσάμι
 200 g Βρώμη
 100 g Λιναρόσπορο
 50 g Αποξηραμένο μήλο
 50 g Σταφίδα
 50 g Καρύδια
 5 g Κανέλα

Directions

Εκτέλεση
1

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα μας και η ζάχαρη να γίνει ρευστή

2

Επιλέγουμε ένα σκεύος ανάλογα με τη μορφή και το σχήμα που θέλουμε να δώσουμε στις μπάρες μας και απλώνουμε το μίγμα.

3

Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 10 λεπτά και μέχρι η ζάχαρη και το μέλι να γίνουν λεία σε όλη την επιφάνεια.

4

* Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και διαφοροποιούνται ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεστε και ανάλογα με το σκεύος ψησίματος.

Μπάρες μήλου και κανέλας

Τελευταίες συνταγές

By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.