Αρχικά τσιγαρίζουμε το μπέικον, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το μαϊντανό. Αφήνουμε να κρυώσει. Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά στικς.
Ζυμώνουμε τα υλικά για 4’ στην πρώτη ταχύτητα και στη συνέχεια στη δεύτερη για 8’ μέχρι να κορδάρει. Ενσωματώνουμε τα υλικά της γέμισης και ζυμώνουμε λίγο ακόμα. Αφήνουμε την τελική ζύμη να ξεκουραστεί για 30’, κάνουμε ένα δίπλωμα και ξεκουράζουμε στο ψυγείο για άλλα 60’.
Κόβουμε στα επιθυμητά τεμάχια και τοποθετούμε σε φόρμες. Τοποθετούμε στη στόφα για 40’ και ψήνουμε για 30’ στους 160οC. Μετά το ψήσιμο αλείφουμε με βούτυρο κλαριφιέ και αν θέλουμε σιροπιάζουμε ελαφρά με χλιαρό σιρόπι.
Ingredients
Directions
Αρχικά τσιγαρίζουμε το μπέικον, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το μαϊντανό. Αφήνουμε να κρυώσει. Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά στικς.
Ζυμώνουμε τα υλικά για 4’ στην πρώτη ταχύτητα και στη συνέχεια στη δεύτερη για 8’ μέχρι να κορδάρει. Ενσωματώνουμε τα υλικά της γέμισης και ζυμώνουμε λίγο ακόμα. Αφήνουμε την τελική ζύμη να ξεκουραστεί για 30’, κάνουμε ένα δίπλωμα και ξεκουράζουμε στο ψυγείο για άλλα 60’.
Κόβουμε στα επιθυμητά τεμάχια και τοποθετούμε σε φόρμες. Τοποθετούμε στη στόφα για 40’ και ψήνουμε για 30’ στους 160οC. Μετά το ψήσιμο αλείφουμε με βούτυρο κλαριφιέ και αν θέλουμε σιροπιάζουμε ελαφρά με χλιαρό σιρόπι.