Όταν το μέλι ανακατευτεί με το σουσάμι, τη βρώμη, το λιναρόσπορο, το μήλο, τα καρύδια και την κανέλα τότε το αποτέλεσμα είναι μια μπάρα με μοναδική γεύση, ξεχωριστά αρώματα και σίγουρη πηγή ενέργειας. Μια συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε καθώς το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα μας και η ζάχαρη να γίνει ρευστή
Επιλέγουμε ένα σκεύος ανάλογα με τη μορφή και το σχήμα που θέλουμε να δώσουμε στις μπάρες μας και απλώνουμε το μίγμα.
Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 10 λεπτά και μέχρι η ζάχαρη και το μέλι να γίνουν λεία σε όλη την επιφάνεια.
* Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και διαφοροποιούνται ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεστε και ανάλογα με το σκεύος ψησίματος.
Ingredients
Directions
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα μας και η ζάχαρη να γίνει ρευστή
Επιλέγουμε ένα σκεύος ανάλογα με τη μορφή και το σχήμα που θέλουμε να δώσουμε στις μπάρες μας και απλώνουμε το μίγμα.
Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 10 λεπτά και μέχρι η ζάχαρη και το μέλι να γίνουν λεία σε όλη την επιφάνεια.
* Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και διαφοροποιούνται ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεστε και ανάλογα με το σκεύος ψησίματος.