Σταύρος Μηλιάκης, Pastry Chef / AKTINA AE
Ζυμώνουμε το βούτυρο, το αλεύρι και το αλάτι και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη, την πούδρα αμυγδάλου και τη γλυκόζη και συνεχίζουμε το ζύμωμα. Τέλος προσθέτουμε τα αυγά λίγα-λίγα. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 2 ώρες.
Έπειτα, ανοίγουμε με τον πλάστη και τη βοήθεια φύλλου σιλικόνης, φύλλο ύψους μισού εκατοστού και κόβουμε με το κουπάτ στο επιθυμητό μέγεθος. Τοποθετούμε στη λαμαρίνα και ψήνουμε για 15-17 λεπτά στους 170°C, σε φούρνο αέρος. Τέλος, αφήνουμε τα μπισκότα σε σχάρα να στεγνώσουν.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε το βούτυρο, το αλεύρι και το αλάτι και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη, την πούδρα αμυγδάλου και τη γλυκόζη και συνεχίζουμε το ζύμωμα. Τέλος προσθέτουμε τα αυγά λίγα-λίγα. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 2 ώρες.
Έπειτα, ανοίγουμε με τον πλάστη και τη βοήθεια φύλλου σιλικόνης, φύλλο ύψους μισού εκατοστού και κόβουμε με το κουπάτ στο επιθυμητό μέγεθος. Τοποθετούμε στη λαμαρίνα και ψήνουμε για 15-17 λεπτά στους 170°C, σε φούρνο αέρος. Τέλος, αφήνουμε τα μπισκότα σε σχάρα να στεγνώσουν.