Λαχταριστά ψωμάκια με πορτοκάλι & βανίλια που θα εντυπωσιάσουν με τη γεύση και το άρωμά τους!
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το βούτυρο, για 3’ στην αργή ταχύτητα και για ακόμη 10’ στη γρήγορη. Προσθέτουμε το βούτυρο και ζυμώνουμε στη γρήγορη ακόμη 3’.
Ξεκουράζουμε 15’, πλάθουμε σε καρβελάκια και τοποθετούμε σε ειδικές φόρμες «μπόμπας». Στοφάρουμε μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος τους και ψήνουμε στους 220°C για περίπου 35’.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το βούτυρο, για 3’ στην αργή ταχύτητα και για ακόμη 10’ στη γρήγορη. Προσθέτουμε το βούτυρο και ζυμώνουμε στη γρήγορη ακόμη 3’.
Ξεκουράζουμε 15’, πλάθουμε σε καρβελάκια και τοποθετούμε σε ειδικές φόρμες «μπόμπας». Στοφάρουμε μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος τους και ψήνουμε στους 220°C για περίπου 35’.