Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 10 λεπτά στην αργή και 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Κόβουμε τη ζύμη, μορφοποιούμε σε μπάλες των 450 γραμμαρίων και ξεκουράζουμε σκεπασμένες για μισή ώρα.
Ανοίγουμε τις λαγάνες και τις τοποθετούμε για ωρίμανση 40 λεπτά περίπου σε ήπια στόφα, με συνθήκες 65% υγρασία και 35°C θερμοκρασία.
Κάνουμε μικρές λακούβες είτε με τα δάκτυλα είτε με το κατάλληλο εργαλείο και ψεκάζουμε με νερό. Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σουσάμι και μαυροσούσαμο.
Ψήνουμε με ατμό σε ταμπανωτό φούρνο στους 230°C για 25 λεπτά περίπου. Τα τελευταία λεπτά αφήνουμε τα τάμπερ ανοικτά.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 10 λεπτά στην αργή και 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Κόβουμε τη ζύμη, μορφοποιούμε σε μπάλες των 450 γραμμαρίων και ξεκουράζουμε σκεπασμένες για μισή ώρα.
Ανοίγουμε τις λαγάνες και τις τοποθετούμε για ωρίμανση 40 λεπτά περίπου σε ήπια στόφα, με συνθήκες 65% υγρασία και 35°C θερμοκρασία.
Κάνουμε μικρές λακούβες είτε με τα δάκτυλα είτε με το κατάλληλο εργαλείο και ψεκάζουμε με νερό. Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σουσάμι και μαυροσούσαμο.
Ψήνουμε με ατμό σε ταμπανωτό φούρνο στους 230°C για 25 λεπτά περίπου. Τα τελευταία λεπτά αφήνουμε τα τάμπερ ανοικτά.