Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί για 4' στην αργή ταχύτητα και για 10' στη γρήγορη. Κόβουμε σε τεμάχια 150 γρ. και μορφοποιούμε σε μικρά φραντζολάκια.
Χαράζουμε με ένα ξυράφι στο κέντρο και ανοίγουμε τη ζύμη, γεμίζουμε με ψιλοκομμένο μπέικον και καλύπτουμε με τριμμένο gouda. Στοφάρουμε για 30’ και ψήνουμε στους 240°C για 20’.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί για 4' στην αργή ταχύτητα και για 10' στη γρήγορη. Κόβουμε σε τεμάχια 150 γρ. και μορφοποιούμε σε μικρά φραντζολάκια.
Χαράζουμε με ένα ξυράφι στο κέντρο και ανοίγουμε τη ζύμη, γεμίζουμε με ψιλοκομμένο μπέικον και καλύπτουμε με τριμμένο gouda. Στοφάρουμε για 30’ και ψήνουμε στους 240°C για 20’.