Ψωμακι τύπου μπριος, εμπλουτισμενο με διάφορα κομματακια φρούτων (δαμάσκηνα, σύκα, βερύκοκα, σταφίδες), πλασμένο σε μεταλλική φόρμα, διακοσμημένο μετά την έψηση με άχνη ζάχαρη.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της συνταγής, εκτός των φρούτων και των αμυγδάλων, για 3’ στην αργή ταχύτητα και για 12’ ακόμη στη γρήγορη.
Τέλος προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε για 1’ ακόμη στην αργή ταχύτητα.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη μας σε μία μπασίνα για 30’ περίπου και στη συνέχεια κόβουμε σε τεμάχια βάρους 350γρ., πλάθουμε σε φρατζόλες μικρές και τοποθετούμε σε μεταλλικές φόρμες. Ψήνουμε για 25’ στους 190οC.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της συνταγής, εκτός των φρούτων και των αμυγδάλων, για 3’ στην αργή ταχύτητα και για 12’ ακόμη στη γρήγορη.
Τέλος προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε για 1’ ακόμη στην αργή ταχύτητα.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη μας σε μία μπασίνα για 30’ περίπου και στη συνέχεια κόβουμε σε τεμάχια βάρους 350γρ., πλάθουμε σε φρατζόλες μικρές και τοποθετούμε σε μεταλλικές φόρμες. Ψήνουμε για 25’ στους 190οC.