Η συνταγή είναι από τους τεχνικούς σύμβουλους ζαχαροπλαστικής
στη SEFCO ZEELANDIA
Νεκτάριος Συμεωνίδης, Νίκος Αλεβιζόπουλος, Βαγγέλης Καλλιώρας
Προσθέστε τα 6 πρώτα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα και τέλος το σπασμένο καρύδι. Ανοίξτε σε πάχος 1 cm ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες. Χρησιμοποιήστε κουπάτ σε διάφορες διαμέτρους για να κόψετε τη ζύμη, ώστε να σχηματίσετε στη συνέχεια ένα δέντρο.
Λιώστε τα υλικά και βουτήξτε τις κομμένες καριόκες.
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 2 λεπτά. Ανοίξτε τη ζύμη σε πάχος 2-4mm ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες με τη βοήθεια ενός πλάστη. Κόψτε με το επιθυμητό κουπάτ. Ψήστε στους 170°C για 15 λεπτά ανάλογα τον τύπο του φούρνου.
Βουτήξτε τις καριόκες και τοποθετήστε τες σχηματίζοντας ένα δέντρο ξεκινώντας από τη βάση με τη μεγαλύτερη διάμετρο και καταλήγοντας προς τα πάνω με τη μικρότερη. Τοποθετήστε στην κορυφή το ντεκόρ. Διακοσμήστε κατά βούληση.
Ingredients
Directions
Προσθέστε τα 6 πρώτα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα και τέλος το σπασμένο καρύδι. Ανοίξτε σε πάχος 1 cm ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες. Χρησιμοποιήστε κουπάτ σε διάφορες διαμέτρους για να κόψετε τη ζύμη, ώστε να σχηματίσετε στη συνέχεια ένα δέντρο.
Λιώστε τα υλικά και βουτήξτε τις κομμένες καριόκες.
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 2 λεπτά. Ανοίξτε τη ζύμη σε πάχος 2-4mm ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες με τη βοήθεια ενός πλάστη. Κόψτε με το επιθυμητό κουπάτ. Ψήστε στους 170°C για 15 λεπτά ανάλογα τον τύπο του φούρνου.
Βουτήξτε τις καριόκες και τοποθετήστε τες σχηματίζοντας ένα δέντρο ξεκινώντας από τη βάση με τη μεγαλύτερη διάμετρο και καταλήγοντας προς τα πάνω με τη μικρότερη. Τοποθετήστε στην κορυφή το ντεκόρ. Διακοσμήστε κατά βούληση.