Τα κουλουράκια μελιού αποτελούν ένα απολαυστικό γλύκισμα ιδανικό για την περίοδο της νηστείας, που συνδυάζει την μοναδική γεύση με τη θρεπτική αξία του μελιού.
Υλικά
3 κ. αλεύρι ζαχαροπλαστικής
225 g μέλι
1000 g λάδι
800 g ζάχαρη
750 g χυμός πορτοκαλιού
40 g μπέικιν
35 g σόδα
30 g κανέλλα
10 g γαρίφαλλο
Εκτέλεση
1
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά μαζί.
2
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υγρά υλικά.
3
Ρίχνουμε το αλεύρι με τα διογκωτικά.
4
Πλάθουμε σε σχήμα που θέλουμε και ψήνουμε, για 20 λεπτά, στους 180ο C.
Ingredients
Υλικά
3 κ. αλεύρι ζαχαροπλαστικής
225 g μέλι
1000 g λάδι
800 g ζάχαρη
750 g χυμός πορτοκαλιού
40 g μπέικιν
35 g σόδα
30 g κανέλλα
10 g γαρίφαλλο
Directions
Εκτέλεση
1
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά μαζί.
2
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υγρά υλικά.
3
Ρίχνουμε το αλεύρι με τα διογκωτικά.
4
Πλάθουμε σε σχήμα που θέλουμε και ψήνουμε, για 20 λεπτά, στους 180ο C.