Τα κουλουράκια μελιού αποτελούν ένα απολαυστικό γλύκισμα ιδανικό για την περίοδο της νηστείας, που συνδυάζει την μοναδική γεύση με τη θρεπτική αξία του μελιού.
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά μαζί.
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υγρά υλικά.
Ρίχνουμε το αλεύρι με τα διογκωτικά.
Πλάθουμε σε σχήμα που θέλουμε και ψήνουμε, για 20 λεπτά, στους 180ο C.
Ingredients
Directions
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά μαζί.
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υγρά υλικά.
Ρίχνουμε το αλεύρι με τα διογκωτικά.
Πλάθουμε σε σχήμα που θέλουμε και ψήνουμε, για 20 λεπτά, στους 180ο C.