ΥΛΙΚΑ
5000 g Αλεύρι Μαλακό Ζαχαροπλαστικής
2000 g Βούτυρο τ82% ή μαργαρίνη
2000 g Ζάχαρη κρυσταλλική
400 g Γάλα
1000 g Αυγά
10 g Βανίλια
50 g Baking powder
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
2
Ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα με το γάλα σιγά - σιγά.
3
Προσθέτουμε το αλεύρι με το baking powder και τη βανίλια.
4
Ξεκουράζουμε τη ζύμη τυλιγμένη με μεμβράνη στο ψυγείο για μία ώρα.
5
Πλάθουμε και κυλάμε σε κρυσταλλική ζάχαρη ή αλείφουμε με αυγό.
6
Ψήνουμε στους 190°C για 15-18 λεπτά.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
5000 g Αλεύρι Μαλακό Ζαχαροπλαστικής
2000 g Βούτυρο τ82% ή μαργαρίνη
2000 g Ζάχαρη κρυσταλλική
400 g Γάλα
1000 g Αυγά
10 g Βανίλια
50 g Baking powder