Τα κριτσίνια είναι μια τέλεια επιλογή για σνακ, για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και το ιδανικό συνοδευτικό για ντιπ, μεζέδες, σούπες και κοκτέιλ.
Υλικά
 2250 g αλεύρι τ.70% μαλακό
 500 g κρασί λευκό
 250 g κονιάκ
 500 g λάδι
 250 g μαργαρίνη μαλακή
 5 g αλάτι
 100 g ζάχαρη
 50 g μπέικιν
 25 g σόδα
 375 g ρεγκάτο
Εκτέλεση
1
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά.
2
Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό και μόλις σχηματιστεί η ζύμη, τελευταίο προσθέτουμε το ρεγκάτο.
3
Κόβουμε σε φυτίλια και πλάθουμε, βουτάμε σε νερό και ρολάρουμε σε τριμμένο τυρί ρεγκάτο με μαυροσούσαμο.
4
Τοποθετούμε σε λαμαρίνες με λαδόκολλα, κόβουμε και ψήνουμε στους 200οC για 20’.
Ingredients
Υλικά
 2250 g αλεύρι τ.70% μαλακό
 500 g κρασί λευκό
 250 g κονιάκ
 500 g λάδι
 250 g μαργαρίνη μαλακή
 5 g αλάτι
 100 g ζάχαρη
 50 g μπέικιν
 25 g σόδα
 375 g ρεγκάτο
 
					

 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    





 
		 
		 
		