Αναπιάνουμε το προζύμι με το 50% του αλεύρου, όλο το νερό και τη μαγιά. Το χυλό αυτό τον τοποθετούμε στη σχάρα για 30 λεπτά να διπλασιαστεί σε όγκο.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το λάδι, το οποίο ρίχνουμε στο τέλος του ζυμώματος.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5-10 λεπτά στον πάγκο. Τεμαχίζουμε 300 γρ. και μορφοποιούμε σε σχήμα λαγάνας, πατώντας επάνω με τα δάχτυλα.
Στρώνουμε σε τελάρα, πασπαλίζοντας με αρκετό αλεύρι. Στοφάρουμε για 20 λεπτά στους 35°C, χωρίς υγρασία.
Ψήνουμε στους 230°C για 17-20 λεπτά περίπου.
Ingredients
Directions
Αναπιάνουμε το προζύμι με το 50% του αλεύρου, όλο το νερό και τη μαγιά. Το χυλό αυτό τον τοποθετούμε στη σχάρα για 30 λεπτά να διπλασιαστεί σε όγκο.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το λάδι, το οποίο ρίχνουμε στο τέλος του ζυμώματος.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5-10 λεπτά στον πάγκο. Τεμαχίζουμε 300 γρ. και μορφοποιούμε σε σχήμα λαγάνας, πατώντας επάνω με τα δάχτυλα.
Στρώνουμε σε τελάρα, πασπαλίζοντας με αρκετό αλεύρι. Στοφάρουμε για 20 λεπτά στους 35°C, χωρίς υγρασία.
Ψήνουμε στους 230°C για 17-20 λεπτά περίπου.