ΥΛΙΚΑ
50 g Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
220 g Σιμιγδάλι ψιλό
10 g Μπέικιν πάουντερ
50 g Φυτικό λίπος
100 g Αυγά
250 g Γάλα
15 g Ζάχαρη
6 g Αλάτι
3 g Γλυκάνισο
Βούτυρο για επάλειψη στα φορμάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Αφού αλείψουμε τα φορμάκια με βούτυρο, βράζουμε το γάλα και το ρίχνουμε στο σιμιγδάλι.
2
Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 10 λεπτά να τραβήξει προθερμαίνοντας το φούρνο στους 220°C.
3
Μετά ρίχνουμε και ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το γλυκάνισο και τη ζάχαρη στο μείγμα του σιμιγδαλιού.
4
Επίσης, προσθέτουμε τα αυγά, το βούτυρο και το ανακατεύουμε.
5
Φορμάρουμε τη ζύμη και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
50 g Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
220 g Σιμιγδάλι ψιλό
10 g Μπέικιν πάουντερ
50 g Φυτικό λίπος
100 g Αυγά
250 g Γάλα
15 g Ζάχαρη
6 g Αλάτι
3 g Γλυκάνισο
Βούτυρο για επάλειψη στα φορμάκια