Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά και προσθέτουμε το αλεύρι.
Δουλεύουμε τη ζύμη η οποία πρέπει να έχει θερμοκρασία 25°C.
Κόβουμε και πλάθουμε τα μελομακάρονα στο μέγεθος που θέλουμε.
Ψήνουμε στους 200°C και σιροπιάζουμε.
Θα πρέπει ένα από τα δύο (ή τα μελομακάρονα ή το σιρόπι),
να είναι κρύο και το άλλο ζεστό ώστε να απορροφηθεί το σιρόπι.
Ingredients
Directions
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά και προσθέτουμε το αλεύρι.
Δουλεύουμε τη ζύμη η οποία πρέπει να έχει θερμοκρασία 25°C.
Κόβουμε και πλάθουμε τα μελομακάρονα στο μέγεθος που θέλουμε.
Ψήνουμε στους 200°C και σιροπιάζουμε.
Θα πρέπει ένα από τα δύο (ή τα μελομακάρονα ή το σιρόπι),
να είναι κρύο και το άλλο ζεστό ώστε να απορροφηθεί το σιρόπι.