Ελληνική νησιώτικη επιλογή για μια λαχταριστή και φρέσκια μαργαρίτα.
Κόβουμε τα ζυμάρια σε βάρος 400 γρ. και πλάθουμε μπαστούνια.
Αφήνουμε να ωριμάσουν για 10 λεπτά και έπειτα κόβουμε στα τέσσερα.
Πλάθουμε μπαλάκια και τα ενώνουμε σε σχήμα σταυρού. Πριν φουρνίσουμε, χαράζουμε τα μπαλάκια.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο με λίγο ατμό και ανοίγουμε τα τάμπερ στα τελευταία 10 λεπτά.
Ingredients
Directions
Κόβουμε τα ζυμάρια σε βάρος 400 γρ. και πλάθουμε μπαστούνια.
Αφήνουμε να ωριμάσουν για 10 λεπτά και έπειτα κόβουμε στα τέσσερα.
Πλάθουμε μπαλάκια και τα ενώνουμε σε σχήμα σταυρού. Πριν φουρνίσουμε, χαράζουμε τα μπαλάκια.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο με λίγο ατμό και ανοίγουμε τα τάμπερ στα τελευταία 10 λεπτά.