Μία πράσινη σαλάτα για ένα πλήρες νηστίσιμο γεύμα στο γραφείο.
Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά όλα τα σαλατικά και τα μυρωδικά. Κόβουμε το σέλερι σε λεπτές φέτες, την κόκκινη πιπεριά σε ψιλό καρεδάκι και τα αναμειγνύουμε με την σαλάτα.
Προσθέτουμε τα κάσιους και αφήνουμε στην άκρη, συνεχίζοντας με τη vinaigrette. Σε ένα μεταλλικό σκεύος προσθέτουμε όλα τα υλικά για την σως μέσα. Ανακατεύουμε γρήγορα με ένα σύρμα για να ομογενοποιηθεί η σως.
Τέλος, ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή στη σχάρα τα καλαμάρια με λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι. Τα προσθέτουμε στη vinaigrette και όλα μαζί στην σαλάτα ανακατεύοντας.
Ingredients
Directions
Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά όλα τα σαλατικά και τα μυρωδικά. Κόβουμε το σέλερι σε λεπτές φέτες, την κόκκινη πιπεριά σε ψιλό καρεδάκι και τα αναμειγνύουμε με την σαλάτα.
Προσθέτουμε τα κάσιους και αφήνουμε στην άκρη, συνεχίζοντας με τη vinaigrette. Σε ένα μεταλλικό σκεύος προσθέτουμε όλα τα υλικά για την σως μέσα. Ανακατεύουμε γρήγορα με ένα σύρμα για να ομογενοποιηθεί η σως.
Τέλος, ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή στη σχάρα τα καλαμάρια με λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι. Τα προσθέτουμε στη vinaigrette και όλα μαζί στην σαλάτα ανακατεύοντας.