Ένα πλούσιο σάντουιτς με εξαιρετική γευστική ποικιλία μπορεί να κάνει το γεύμα σας εκτός σπιτιού εξίσου απολαυστικό.
Υλικά
100 g Mοσχαρίσιο σνίτσελ
2 κ.σ. Κάππαρη ψιλοκομμένη
2 κ.σ. Αγγουράκι κορνισόν ψιλοκομμένο
½ κ.γ. Κρεμμυδάκι πολύ ψιλοκομμένο
1 κ.γ. Μουστάρδα Dijon
1 Αυγό
2 Φέτες ψωμί φόρμας
Εκτέλεση
1
Ψιλοκόβουμε την κάππαρη, το κορνισόν και το κρεμμυδάκι και τα ανακατεύουμε με τη μουστάρδα Dijon.
2
Σωτάρουμε το σνίτσελ σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό και ύστερα τηγανίζουμε και τα αυγά.
3
Φρυγανίζουμε τις 2 φέτες και απλώνουμε στη μία την κάππαρη με την μουστάρδα και το κορνισόν.
4
Προσθέτουμε από πάνω το μοσχάρι, το αυγό και σκεπάζουμε με την άλλη φέτα.
Ingredients
Υλικά
100 g Mοσχαρίσιο σνίτσελ
2 κ.σ. Κάππαρη ψιλοκομμένη
2 κ.σ. Αγγουράκι κορνισόν ψιλοκομμένο
½ κ.γ. Κρεμμυδάκι πολύ ψιλοκομμένο
1 κ.γ. Μουστάρδα Dijon
1 Αυγό
2 Φέτες ψωμί φόρμας