Αρχικά αποξηραίνουμε τα μήλα σε χαμηλή θερμοκρασία στο φούρνο, κομμένα σε λεπτές φέτες. Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το βούτυρο, τα μήλα και τα κουκουνάρια, για 10’ στην πρώτη ταχύτητα.
Προσθέτουμε και το βούτυρο και συνεχίζουμε το ζύμωμα για ακόμα 10’ στη δεύτερη ταχύτητα, μέχρι να έχουμε μία ζύμη λεία και ομοιογενή. Τέλος, ενσωματώνουμε και τα μήλα με τα κουκουνάρια ζυμώνοντας λίγο ακόμα.
Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για περίπου 45’ και τη χωρίζουμε σε τεμάχια επιθυμητού βάρους. Πλάθουμε σε σχήμα στρογγυλό και στοφάρουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 2200C για περίπου 20-25’. Μετά το ψήσιμο μπορούμε να διακοσμήσουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Ingredients
Directions
Αρχικά αποξηραίνουμε τα μήλα σε χαμηλή θερμοκρασία στο φούρνο, κομμένα σε λεπτές φέτες. Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το βούτυρο, τα μήλα και τα κουκουνάρια, για 10’ στην πρώτη ταχύτητα.
Προσθέτουμε και το βούτυρο και συνεχίζουμε το ζύμωμα για ακόμα 10’ στη δεύτερη ταχύτητα, μέχρι να έχουμε μία ζύμη λεία και ομοιογενή. Τέλος, ενσωματώνουμε και τα μήλα με τα κουκουνάρια ζυμώνοντας λίγο ακόμα.
Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για περίπου 45’ και τη χωρίζουμε σε τεμάχια επιθυμητού βάρους. Πλάθουμε σε σχήμα στρογγυλό και στοφάρουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 2200C για περίπου 20-25’. Μετά το ψήσιμο μπορούμε να διακοσμήσουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.