Συνταγή για catering: Μια πρωτότυπη και ξεχωριστή ιδέα για ορεκτικό έδεσμα.
Φτιάχνουμε τη σάλτα: βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό και το ξύδι για να πάρουν μια βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το τζίντζερ, το σκόρδο, την κέτσαπ, την πιπεριά και συνεχίζουμε ανακατεύοντας στη φωτιά για 5 λεπτά ακόμα. Τέλος, ρίχνουμε το κορν φλάουρ, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
*Μπορούμε με αυτή τη σάλτσα να αλείψουμε τις γαρίδες πριν τις ψήσουμε στη σχάρα. Ψήνουμε τις γαρίδες, χωρίς το κέλυφος, κρατώντας μόνο το κεφάλι και την ουρά στην σχάρα μαζί με τα αβοκάντο και τις ντομάτες. Τα τρυπάμε στα σουβλάκια και περιχύνουμε με το τσίλι ή το σερβίρουμε ξεχωριστά σε ένα μπολ.
Ingredients
Directions
Φτιάχνουμε τη σάλτα: βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό και το ξύδι για να πάρουν μια βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το τζίντζερ, το σκόρδο, την κέτσαπ, την πιπεριά και συνεχίζουμε ανακατεύοντας στη φωτιά για 5 λεπτά ακόμα. Τέλος, ρίχνουμε το κορν φλάουρ, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
*Μπορούμε με αυτή τη σάλτσα να αλείψουμε τις γαρίδες πριν τις ψήσουμε στη σχάρα. Ψήνουμε τις γαρίδες, χωρίς το κέλυφος, κρατώντας μόνο το κεφάλι και την ουρά στην σχάρα μαζί με τα αβοκάντο και τις ντομάτες. Τα τρυπάμε στα σουβλάκια και περιχύνουμε με το τσίλι ή το σερβίρουμε ξεχωριστά σε ένα μπολ.