H συνταγή είναι από τον κ. Νικόλαο Α. Αλεβιζόπουλο, Pastry Chef, SEFCO ZEELANDIA
Χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά με το «φτερό» μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα. Ανοίγετε τη ζύμη στις επιθυμητές φόρμες τάρτας και ψήνετε στους 170 °C για περίπου 15’.
Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μίξερ για 4’ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό. Σερβίρετε τη ζύμη σε μια λαμαρίνα 60x40 και ψήνετε στους 180 °C για 10’-12’.
Για την πρώτη κρέμα, χτυπάτε τη Vegan Rosette ελαφριά σαν «γιαούρτι». Χτυπάτε το νερό και τη Vegan Cream Patisserie για 5’ στη γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα και μετά ομογενοποιείτε με τη σαντιγύ. Τέλος, προσθέτετε την Pasta Banana Piu και ανακατεύετε με μια μαρίζ. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία για τη δεύτερη κρέμα.
Θερμαίνετε τα δύο υλικά μαζί στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε bain-marie.
Αφού κρυώσουν οι τάρτες κόβετε το μπισκουί και το τοποθετείτε στη βάση. Γεμίζετε την τάρτα με την κρέμα Νο 1. Σε μια φόρμα σιλικόνης γεμίζετε με την κρέμα Νο 2, κλείνετε με μπισκουί και καταψύχετε. Ξεφορμάρετε τη σιλικόνη, ζεσταίνετε τη Masca και επικαλύπτετε. Τοποθετείτε πάνω στην τάρτα και γαρνίρετε κατά βούληση.
Ingredients
Directions
Χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά με το «φτερό» μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα. Ανοίγετε τη ζύμη στις επιθυμητές φόρμες τάρτας και ψήνετε στους 170 °C για περίπου 15’.
Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μίξερ για 4’ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό. Σερβίρετε τη ζύμη σε μια λαμαρίνα 60x40 και ψήνετε στους 180 °C για 10’-12’.
Για την πρώτη κρέμα, χτυπάτε τη Vegan Rosette ελαφριά σαν «γιαούρτι». Χτυπάτε το νερό και τη Vegan Cream Patisserie για 5’ στη γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα και μετά ομογενοποιείτε με τη σαντιγύ. Τέλος, προσθέτετε την Pasta Banana Piu και ανακατεύετε με μια μαρίζ. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία για τη δεύτερη κρέμα.
Θερμαίνετε τα δύο υλικά μαζί στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε bain-marie.
Αφού κρυώσουν οι τάρτες κόβετε το μπισκουί και το τοποθετείτε στη βάση. Γεμίζετε την τάρτα με την κρέμα Νο 1. Σε μια φόρμα σιλικόνης γεμίζετε με την κρέμα Νο 2, κλείνετε με μπισκουί και καταψύχετε. Ξεφορμάρετε τη σιλικόνη, ζεσταίνετε τη Masca και επικαλύπτετε. Τοποθετείτε πάνω στην τάρτα και γαρνίρετε κατά βούληση.