fbpx

Βασιλόπιτα τζίντζερ

Συνταγή από την: www.fama.gr

Η εταιρεία FAMA Food service βρίσκεται πάντα δίπλα στους επαγγελματίες προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αυτές τις γιορτές εμπλουτίστε τους πάγκους σας με αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα, που σας εξασφαλίζει η εταιρεία FAMA Food Service, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας. Πρωτότυπες συνταγές για βασιλόπιτες που θα κάνουν την επιχείρησή σας το "talk of the town", χαρίζοντάς σας νέα δυναμική για το 2020. Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το νέο Έτος.

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
 1000 g Primo Ginger Cake (μίγμα για κέικ τζίντζερ)
 460 g νερό
 280 g ηλιέλαιο FAMA Sunshine
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΣΟ
 885 g Fondant powder Couplet (φοντάν σε σκόνη)
 115 g νερό (περίπου στους 60°C)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
1

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μίξερ, ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα και σερβίρουμε σε φόρμες της αρεσκείας μας.

2

Ψήνουμε στους 160°C σε ταμπανωτό φούρνο, για 30-40 λεπτά, αναλόγως το φούρνο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΣΟ
3

Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ πρώτα το νερό, έπειτα το Fondant powder Couplet και ανακατεύουμε με το φτερό για 2 λεπτά, στη μεσαία ταχύτητα.

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
4

Αφού κρυώσει, παίρνουμε τη βασιλόπιτα που έχουμε ψήσει και επικαλύπτουμε με Fondant powder Couplet. Τέλος, στολίζουμε με φέτες πορτοκάλι fruigel, sticks κανέλας, blueberries και γαρύφαλλο κλαράκι.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
 1000 g Primo Ginger Cake (μίγμα για κέικ τζίντζερ)
 460 g νερό
 280 g ηλιέλαιο FAMA Sunshine
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΣΟ
 885 g Fondant powder Couplet (φοντάν σε σκόνη)
 115 g νερό (περίπου στους 60°C)

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
1

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μίξερ, ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα και σερβίρουμε σε φόρμες της αρεσκείας μας.

2

Ψήνουμε στους 160°C σε ταμπανωτό φούρνο, για 30-40 λεπτά, αναλόγως το φούρνο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΣΟ
3

Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ πρώτα το νερό, έπειτα το Fondant powder Couplet και ανακατεύουμε με το φτερό για 2 λεπτά, στη μεσαία ταχύτητα.

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
4

Αφού κρυώσει, παίρνουμε τη βασιλόπιτα που έχουμε ψήσει και επικαλύπτουμε με Fondant powder Couplet. Τέλος, στολίζουμε με φέτες πορτοκάλι fruigel, sticks κανέλας, blueberries και γαρύφαλλο κλαράκι.

Notes

Βασιλόπιτα τζίντζερ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.