Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, για 4’ στην αργά και για 10’ στη γρήγορη ταχύτητα. Ξεκουράζουμε ελάχιστα, κόβουμε και πλάθουμε σε σχήμα λαγάνας. Κατόπιν, παγώνουμε το πλασμένο ζυμάρι τουλάχιστον για 4 ώρες, μέχρι να παγώσει τελείως.
Στη συνέχεια, το βουτάμε με προσοχή σε διάλυμα καυστικής σόδας 4% και τοποθετούμε σε λαμαρίνες. Στοφάρουμε για 20’ μέχρι να ξεπαγώσει η ζύμη και στη συνέχεια ψήνουμε χωρίς ατμό στους 230°C για 30’.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, για 4’ στην αργά και για 10’ στη γρήγορη ταχύτητα. Ξεκουράζουμε ελάχιστα, κόβουμε και πλάθουμε σε σχήμα λαγάνας. Κατόπιν, παγώνουμε το πλασμένο ζυμάρι τουλάχιστον για 4 ώρες, μέχρι να παγώσει τελείως.
Στη συνέχεια, το βουτάμε με προσοχή σε διάλυμα καυστικής σόδας 4% και τοποθετούμε σε λαμαρίνες. Στοφάρουμε για 20’ μέχρι να ξεπαγώσει η ζύμη και στη συνέχεια ψήνουμε χωρίς ατμό στους 230°C για 30’.