Σοκολάτα με κάρδαμοBy Γιώργος ΧαϊνάςΒάζουμε το γάλα, το κάρδαμο και το τζίντζερ σε μεταλλικό σκεύος και στη συνέχεια ζεσταίνουμε το μίγμα με το ακροφύσιο μηχανής προσέχοντας να μην κάνει αφρό μέχρι να ομογενοποιηθεί. Κατόπιν το σουρώνουμε και αφού σερβίρουμε σε κούπα, προσθέτουμε το σιρόπι πορτοκαλιού.
Φρέσκος χυμόςBy Γιώργος ΧαϊνάςΔροσιστική και γευστική επιλογή για τις ζεστές μέρες του χρόνου με πλούσια θρεπτικά συστατικά των φρέσκων φρούτων.
Σοκολάτα «διπλό φιλί»By Γιώργος ΧαϊνάςΈνα μοναδικό τόσο σε γεύση όσο και εμφάνιση ρόφημα θα καλύψει κάθε σας γευστική γλυκιά επιθυμία. Η λευκή και η σκούρη σοκολάτα συνδιάζονται εκπληκτικά με βάση το γάλα.
Λευκή σοκολάτα με τσάιBy Γιώργος ΧαϊνάςΕξαιρετικό ρόφημα που συνδιάζει μοναδικά την λεπτή γεύση του τσαγιού και την έντονη της λευκής σοκολάτος.
Ροφήματα
Σοκολάτα με κάρδαμο

Σοκολάτα με κάρδαμο

Βάζουμε το γάλα, το κάρδαμο και το τζίντζερ σε μεταλλικό σκεύος και στη συνέχεια ζεσταίνουμε το μίγμα με το ακροφύσιο μηχανής προσέχοντας να μην κάνει αφρό μέχρι να ομογενοποιηθεί. Κατόπιν το σουρώνουμε και αφού σερβίρουμε σε κούπα, προσθέτουμε το σιρόπι πορτοκαλιού.

Διαβάστε στο νέο τεύχος:

141. Μάρτιος – Απρίλιος

Το τεύχος Μαρτίου-Απριλίου 2025 εξετάζει το θέμα της αργής ωρίμανσης από διάφορες οπτικές γωνίες αλλά και ως τεχνική συνολικά.

Φυσικά, δεν πρόκειται για κάτι καινούριο. Εδώ και χιλιάδες χρόνια, η αργή ωρίμανση αποτελεί θεμελιώδη αρχή της αρτοποιίας, από την οποία, με το πέρασμα του χρόνου, υπήρξαν παρεκκλίσεις -άλλοτε προς τη βελτίωσή της, άλλοτε προς διευκόλυνση των τεχνιτών του κλάδου.

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.

Πολιτική χρήσης cookies

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.

Απολύτως Απαραίτητα Cookies

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Cookies Στατιστικών

Τα Cookies Στατιστικών μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να μετράμε τον αριθμό των επισκεπτών του ιστοτόπου μας καθώς και τον τρόπο που αυτοί κινούνται μέσα στον ιστότοπο όταν τον χρησιμοποιούν. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε τη λειτουργία του ιστότοπου διασφαλίζοντας για παράδειγμα ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι καταρχήν ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπου μας.

Cookies Λειτουργικότητας

Πρόκειται για Cookies που σας αναγνωρίζουν όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας. Η χρήση επομένως των Λειτουργικών Cookies μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε περιεχόμενα προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας και να εξοικονομήσουμε το χρόνο που θα χάνατε επανεγγραφόμενοι ή επαναεισάγοντας πληροφορίες, όταν επισκεφθείτε ξανά αυτόν τον ιστότοπο.