Συνταγή από: www.laoudis.gr
To American Style Cake & Muffin και το Mella Muffin Choco είναι τα δύο κορυφαία προϊόντα της IREKS για τη δημιουργία νόστιμων κέικ, λευκού και σοκολάτας αντίστοιχα! Χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία της IREKS και τη σύμπραξή της με το Innovation & Training Center® της Laoudis Foods, με αυτά τα δύο προϊόντα μπορείτε να δημιουργήσετε κυριολεκτικά αμέτρητα υπέροχα γλυκά, ώστε να εμπλουτίσετε εύκολα τη γκάμα του αρτοζαχαροπλαστείου σας!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ ΦΡΟΥΤΩΝ
220 g Σταφίδα
220 g Φρούτα σε κύβους
220 g Φουντούκι σπασμένο
30 g Ρούμι
30 g γεύση Speculoos
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
800 g AMERICAN STYLE CAKE & MUFFIN IREKS
200 g MELLA MUFFIN CHOCO IREKS
350 g Αυγά (ολόκληρα
150 g Ηλιέλαιο
150 g Βούτυρο 82%
225 g Νερό
110 g Σταγόνες σοκολάτας ψησίματος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ ΦΡΟΥΤΩΝ
1Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και τα αφήνουμε
να μουλιάσουν για μια νύχτα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
2Αναμιγνύουμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά της ζύμης,
για 3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Τέλος, προσθέτουμε και ανακατεύουμε το κοκτέιλ φρούτων με το υπόλοιπο μίγμα.
3Γεμίζουμε τα 2/3 μιας φόρμας SILIKOMART SFT202 BIG STAR με το μίγμα. Ψήνουμε στους 155οC για περίπου 60 λεπτά. Διακοσμούμε με άχνη ζάχαρη.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ ΦΡΟΥΤΩΝ
220 g Σταφίδα
220 g Φρούτα σε κύβους
220 g Φουντούκι σπασμένο
30 g Ρούμι
30 g γεύση Speculoos
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
800 g AMERICAN STYLE CAKE & MUFFIN IREKS
200 g MELLA MUFFIN CHOCO IREKS
350 g Αυγά (ολόκληρα
150 g Ηλιέλαιο
150 g Βούτυρο 82%
225 g Νερό
110 g Σταγόνες σοκολάτας ψησίματος
Directions
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ ΦΡΟΥΤΩΝ
1Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και τα αφήνουμε
να μουλιάσουν για μια νύχτα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
2Αναμιγνύουμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά της ζύμης,
για 3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Τέλος, προσθέτουμε και ανακατεύουμε το κοκτέιλ φρούτων με το υπόλοιπο μίγμα.
3Γεμίζουμε τα 2/3 μιας φόρμας SILIKOMART SFT202 BIG STAR με το μίγμα. Ψήνουμε στους 155οC για περίπου 60 λεπτά. Διακοσμούμε με άχνη ζάχαρη.