Ζύμη τύπου μπριός, πλασμένη σε πλεξούδα από φυτίλια γεμιστά με σοκολάτα, ψημένο σε ατομική φόρμα κέικ. Προτείνεται, όπως προδίδει και η ονομασία του, ως συνοδευτικό του καφέ.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της συνταγής, για 3’ στην αργή ταχύτητα και για 12’ ακόμη στη γρήγορη. Ξεκουράζουμε τη ζύμη μας σε μία μπασίνα για 30’ περίπου και στη συνέχεια κόβουμε σε τεμάχια βάρους 100 γρ., μορφοποιούμε σε φιτίλια τα οποία τα γεμίζουμε με ψηνόμενη πραλίνα, και τα πλάθουμε ανά τρία σε πλεξούδα.
Χαράζουμε την επιφάνειά τους με σκοπό να διακρίνεται η γέμιση και τοποθετούμε σε μακρόστενες φόρμες. Περνάμε ελαφρώς με αυγό και ψήνουμε για 25’ στους 190οC.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της συνταγής, για 3’ στην αργή ταχύτητα και για 12’ ακόμη στη γρήγορη. Ξεκουράζουμε τη ζύμη μας σε μία μπασίνα για 30’ περίπου και στη συνέχεια κόβουμε σε τεμάχια βάρους 100 γρ., μορφοποιούμε σε φιτίλια τα οποία τα γεμίζουμε με ψηνόμενη πραλίνα, και τα πλάθουμε ανά τρία σε πλεξούδα.
Χαράζουμε την επιφάνειά τους με σκοπό να διακρίνεται η γέμιση και τοποθετούμε σε μακρόστενες φόρμες. Περνάμε ελαφρώς με αυγό και ψήνουμε για 25’ στους 190οC.