Γαλλική συνταγή, ψωμάκι με μπέικιν και όχι με μαγιά, πλούσιο σε βούτυρο, εμπλουτισμένο με πουρέ από μπανάνες, και ξηρούς καρπούς.
Αναμειγνύουμε σε γρήγορη ταχύητητα, σε μίξερ, το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη και το αλάτι. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα αυγά και συνεχίζουμε την ανάμιξη.
Τέλος συμπληρώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής μας και ανακατεύουμε ελαφρά.
Γεμίζουμε φόρμες ή μικρά ατομικά φορμάκια και ψήνουμε στους 170οC για μία ώρα περίπου.
Ingredients
Directions
Αναμειγνύουμε σε γρήγορη ταχύητητα, σε μίξερ, το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη και το αλάτι. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα αυγά και συνεχίζουμε την ανάμιξη.
Τέλος συμπληρώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής μας και ανακατεύουμε ελαφρά.
Γεμίζουμε φόρμες ή μικρά ατομικά φορμάκια και ψήνουμε στους 170οC για μία ώρα περίπου.