Η συνταγή είναι από τον Alexander Pavlov, Ιδιοκτήτης, Head Pastry Chef, Pavlov’s Lab
Η συνταγή είναι από τον Alexander Pavlov, Ιδιοκτήτης, Head Pastry Chef, Pavlov’s Lab
Η συνταγή είναι από την Νάντια Μακρυγιάννη, Pastry Chef, Athens Capital Center Hotel-MGallery Collection
Η συνταγή είναι από τον Θανάση Τσαγκλιώτη, Ιδιοκτήτη και Head Pastry Chef του La Maison-Fine Pastry Shop.
Μία από τις αγαπημένες μου παιδικές αναμνήσεις είναι, κάποιο αυγουστιάτικο πρωινό, να κατηφορίζω τον κεντρικό, πλακόστρωτο πεζόδρομο στη Χώρα της Άνδρου. Θυμάμαι τότε να ανασαίνω – μπερδεμένο με το μελτεμάκι- το λυγωτικό άρωμα φρεσκοψημένης χειροποίητης τυρόπιτας από τον τοπικό φούρνο, τον οποίο, εννοείται ότι επισκεπτόμασταν για τις καθημερινές μας προμήθειες