fbpx
Μαρμελάδες

Διαβάστε στο νέο τεύχος:

136. Μάιος - Ιούνιος

Στο τεύχος 136 του Αρτοποιού ΒΑΖ έχει σαν κεντρικό ρεπορτάζ τα κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης. Επίσης, θα βρείτε διάφορες προτάσεις για «πρωινό στο φούρνο», θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα και επαγγελματίες του κλάδου και θα αποκτήσετε κάποιες τεχνικές γνώσεις επάνω στις ιδανικές συνθήκες ψύξης-κατάψυξης, καθώς επίσης επάνω στη σφολιάτα και το προζύμι. Στις σελίδες του Fresh Pastry πρωταγωνιστούν, εκτός από το παγωτό στο κεντρικό ρεπορτάζ, τα ανοιξιάτικα φρούτα και οι μαρμελάδες, που αναδεικνύονται μέσα από τη γνωριμία με δημιουργικούς pastry chef, τις προτάσεις και ιδέες τους, αλλά και πολλές χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες. Καλή ανάγνωση!

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.