Sorbet Fraise
No recipes found.
Sorbet Fraise
Το ανθότυρο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας τυριά. Παράγεται από το τυρόγαλο, δηλαδή τον ορό γάλακτος που απομένει από την τυροκόμηση διαφόρων τυριών, στο οποίο, στη συνέχεια, προστίθεται πρόβειο ή αγελαδινό γάλα.
Μια εξαιρετική συνταγή για παγωτό κρέμα με ένα παραδοσιακό γευστικά συνδυασμό. Το γλυκό τριαντάφυλλο δένει απόλυτα και απογειώνει τη γεύση του χαρίζοντας νότες φρέσκου και σπιτικού.
Η πιο κλασσική και συνηθισμένη γεύση πάγωτου, η γεύση βανίλια αγαπιέται από μικρούς και μεγάλους.
Το παγωτό καϊμάκι είναι η παραδοσιακή γευστική πρόταση που γοητεύει με τη γλυκιά απολαυστική του γεύση και χαρίζει όλες τις εποχές δροσιστική ευχαρίστηση!
Μία από τις αγαπημένες μου παιδικές αναμνήσεις είναι, κάποιο αυγουστιάτικο πρωινό, να κατηφορίζω τον κεντρικό, πλακόστρωτο πεζόδρομο στη Χώρα της Άνδρου. Θυμάμαι τότε να ανασαίνω – μπερδεμένο με το μελτεμάκι- το λυγωτικό άρωμα φρεσκοψημένης χειροποίητης τυρόπιτας από τον τοπικό φούρνο, τον οποίο, εννοείται ότι επισκεπτόμασταν για τις καθημερινές μας προμήθειες