Βάζουμε στο ζυμωτήριο όλα τα υλικά και ζυμώνουμε ώσπου να γίνουν ζύμη.
Στη συνέχεια αφήνουμε τη ζύμη σε ανάπαυση για 20 λεπτά.
Κόβουμε σε κομμάτια στο επιθυμητό βάρος και στοφάρουμε 20 λεπτά στους 32°C και σε υγρασία 75%.
Ψήνουμε στους 180-190°C για 60 λεπτά, με ατμό
Ingredients
Directions
Βάζουμε στο ζυμωτήριο όλα τα υλικά και ζυμώνουμε ώσπου να γίνουν ζύμη.
Στη συνέχεια αφήνουμε τη ζύμη σε ανάπαυση για 20 λεπτά.
Κόβουμε σε κομμάτια στο επιθυμητό βάρος και στοφάρουμε 20 λεπτά στους 32°C και σε υγρασία 75%.
Ψήνουμε στους 180-190°C για 60 λεπτά, με ατμό