Η συνταγή είναι από την κ. Αστέρω Στρατάκη, Astérisque
Στον κάδο του μίξερ με γάντζο βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι και την ξανθάνη
Σε ένα μπολ τοποθετούμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά και στη συνέχεια ανακατεύουμε και την αφήνουμε να φουσκώσει για 10 λεπτά.
Μόλις φουσκώσει, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί για να γίνει εάν ζυμάρι και στο τέλος την ελιά ροδέλα.
Κόβουμε σε 4 φυτίλια των 200 γρ. και αφήνουμε να φουσκώσουν μέχρι να διπλασιάσουν τον όγκο τους.
Έπειτα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, για 30 λεπτά. Μόλις ψηθούν τα αφήνουμε πάνω σε σχάρα να κρυώσουν.
Ingredients
Directions
Στον κάδο του μίξερ με γάντζο βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι και την ξανθάνη
Σε ένα μπολ τοποθετούμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά και στη συνέχεια ανακατεύουμε και την αφήνουμε να φουσκώσει για 10 λεπτά.
Μόλις φουσκώσει, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί για να γίνει εάν ζυμάρι και στο τέλος την ελιά ροδέλα.
Κόβουμε σε 4 φυτίλια των 200 γρ. και αφήνουμε να φουσκώσουν μέχρι να διπλασιάσουν τον όγκο τους.
Έπειτα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, για 30 λεπτά. Μόλις ψηθούν τα αφήνουμε πάνω σε σχάρα να κρυώσουν.