fbpx

ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ

Τεύχος 135

Μάρτιος – Απρίλιος

Προϊόντα

Νέο Cold Jelly Free από την FOODSTUFF

Η FOODSTUFF επεκτείνει συνεχώς τη γκάμα της σε προϊόντα χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και παρουσιάζει το...

Φόρτωση

Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΕΣ:

Πωλείται επικερδής επιχείρηση αρτοποιίας στη Φλώρινα

Πωλείται λόγω συνταξιοδότησης και έλλειψης διάδοχης κατάστασης, υπερεπικερδής επιχείρηση αρτοποιίας από το 1979 στην πόλη της Φλώρινας, με σταθερή πελατεία, με τρία σημεία πώλησης εκ των οποίων το ένα και πρατήριο, σε καίρια σημεία της πόλης (σιδηροδρομικές σταθμός,...

Ενοικιάζεται κατάστημα στο Μαρούσι

Κατάστημα 88 τ.μ. στον κεντρικό πεζόδρομο του Αμαρουσίου, κατάλληλο για χρήση και από επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Κατάσταση ακινήτου καλή. Διαθέτει πρόσοψη με 5  μέτρα βιτρίνα, φωτεινό και αποτελείται από ισόγειο χώρο 88  τ.μ....

Η ERGON ζητάει αρτοποιούς

Η ERGON, ως μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας με πάνω από 24 καταστήματα σε περισσότερες από 4 χώρες παγκοσμίως, αναζητεί ενθουσιώδεις και γεμάτους όρεξη ανθρώπους για να στελεχώσουν το νέο καινοτόμο project της στο κέντρο της...

Συνταγές για Παγωτό

Διαβάστε στο νέο τεύχος:

135. Μάρτιος - Απρίλιος

Το τεύχος 135, περιέχει πλούσια ύλη και κεντρικό ρεπορτάζ αρτοποιίας το τσουρέκι, καθώς το Πάσχα πλησιάζει και ο αρτοποιός χρειάζεται ιδέες και προτάσεις για τις δημιουργίες του. Στο pastry υπάρχουν προτάσεις για σοκολάτα, το υλικό που πάει παντού και εντυπωσιάζει όπου χρησιμοποιηθεί. Άρθρα, συνταγές και προτάσεις σε ένα τεύχος χρήσιμο για τον επαγγελματία αρτοποιό και ζαχαροπλάστη.

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.