Θεϊκό Panettone Αργής Ωρίμανσης με Divina Molino Merano από την ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ
Για Ιταλικό Παραδοσιακό Panettone Αργής Ωρίμανσης, αφράτο, αρωματικό και πεντανόστιμο, η ΣΤΕΛΙΟΣ...
Νοέμβριος – Δεκέμβριος
Για Ιταλικό Παραδοσιακό Panettone Αργής Ωρίμανσης, αφράτο, αρωματικό και πεντανόστιμο, η ΣΤΕΛΙΟΣ...
Αυτές τις γιορτές, η ARTIZAN σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την αυθεντική γεύση της ιταλικής...
Ακολουθώντας πιστά την ελληνική παράδοση, η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ –ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ δημιούργησε τα...
Η επόμενη γενιά μίγματος για τσουρέκι της IREKS είναι εδώ και θα σας εντυπωσιάσει με την εξέλιξή...
Η ΑΚΤΙΝΑ παρουσιάζει την Akticrema Multi Mix, ένα νέο πολυχρηστικό μίγμα που προσφέρει ευελιξία...
Η Léonce Blanc αλλάζει σε Caramanfruit. Οι Πουρέδες Φρούτων μας παραμένουν ίδιοι. Με ίδια γεύση,...
Πωλείται ή νοικιάζεται φούρνος από το 1972 στην Κ.Τούμπα Θεσσαλονίκης, λόγω συνταξιοδότησης. Συνεχής λειτουργία. Τρίτης γενιάς αρτοποιών. Τιμή συζητήσιμη. Πληροφορίες κος Κώστας τηλέφωνο 2310 920561 Περιοχή: Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 920561...
Ζητείται άτομο 25-45 ετών για διαχείριση ταμείου και εξυπηρέτηση πελατών και παραγωγή ροφημάτων στο νέο αρτοποιείο LUPÉ στο Κάτω Χαλάνδρι. Ζητάμε υπευθυνότητα, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητες multitasking. Προσφέρουμε ευχάριστο περιβαλλον, ανταγωνιστικός...
Ζητείται ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ για πλήρη απασχόληση για το αρτοποιείο LUPÉ στο Κάτω Χαλανδρι. Ικανοποιητικός μισθός και ευχάριστο περιβάλλον. Περιοχή: Κάτω Χαλάνδρι Τηλ. Επικοινωνίας: 6970985920ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ EMAIL:...
Ζητείται άτομο 25-45 ετών για διαχείριση ταμείου και εξυπηρέτηση πελατών και παραγωγή ροφημάτων στο νέο αρτοποιείο LUPE στο Κάτω Χαλάνδρι. Ζητάμε υπευθυνότητα, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητες multitasking. Προσφέρουμε ευχάριστο περιβαλλον, ανταγωνιστικός...
Η Callebaut, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους οίκους σοκολάτας παγκοσμίως, παρουσιάζει φέτος τη...
Η βασιλόπιτα είναι μία παραδοσιακή πίτα, συνδεδεμένη με την εορτή του Αγίου Βασιλείου και το έθιμο...
Αγαπητοί επαγγελματίες,
Καθώς μπαίνουμε στην πιο δημιουργική περίοδο του χρόνου, ο φούρνος και το εργαστήριο γίνονται ξανά χώροι όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη ανάγκη για καθαρά υλικά, ισορροπημένες γεύσεις και νέες τεχνικές. Οι γιορτινές δημιουργίες δεν ζητούν μόνο κάτι το διαφορετικό, αλλά εκείνη τη στιγμή που μια γεύση μπορεί να ξυπνήσει μνήμη και συναίσθημα!
Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο σε αυτή τη λεπτή ισορροπία που κάνει τη δουλειά σας μοναδική.
Καλή ανάγνωση και καλές γιορτές!