Κρέμα SPECULOOS με αυθεντική βέλγικη συνταγή από την ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ
Η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ σας φέρνει την αυθεντική Κρέμα Speculoos με συνταγή κατευθείαν από το Βέλγιο. Έτοιμη...
Μάρτιος – Απρίλιος
Η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ σας φέρνει την αυθεντική Κρέμα Speculoos με συνταγή κατευθείαν από το Βέλγιο. Έτοιμη...
Τα προζύμια σταριού και σίκαλης παράγονται από φύτρες με φυσική διαδικασία, προσφέροντας πλούσια...
Η δημιουργία αρτοσκευασμάτων με αργή ωρίμανση είναι μια απαιτητική δεργασία, καθώς η πολύωρη...
Η γαλλική Boiron παρουσιάζει δύο νέους κατεψυγμένους πουρέδες σε μοντέρνα βιολογική συσκευασία:...
Η FOODSTUFF παρουσιάζει μια νέα γέμιση μήλου σε ζελέ, με ζουμερά και τραγανά κομμάτια φρούτου. Με...
Το Χρυσό Χελιδόνι αποτελεί την ιδανική μαγιά αρτοποιίας για την παραγωγή τσουρεκιού και άλλων...
Έμπειρος ζυμωτής σφολιάτας ετών 44 με εμπειρία δύο έτη αναζητά εργασία στην Αττική. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984543238
Ζητείται έμπειρη πωλήτρια με γνώσεις καφέ για αρτοποιείο στο Γαλάτσι. Τηλ. Επικοινωνίας: 6937266607ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ EMAIL: [email protected]
Πωλείται ο παρακάτω εξοπλισμός αρτοποιείου στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου: Ένας (1) κυκλοθερμικός αρτοκλίβανος τεσσάρων (4) ορόφων με καυστήρα πετρελαίου, και πλήρης εξοπλισμός χώρου παρασκευής (1 μεγάλο και 1 μικρό ζυμωτήριο, κύλινδρος, ζυγοκοπτική και πλαστική)....
Λόγω συνταξιοδότησης πωλέιται ηλεκτρικός φούρνος εταιρείας Elmach 9 τελάρων τριόροφος με στόφα Τιμή (συζητήσιμη): 7.500 ευρώ Περιοχή: Θάσος Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947988887 EMAIL: [email protected] ...
Η Ioniki ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση SIAL Canada 2025, μία από τις κορυφαίες διεθνείς...
Κόντρα στο ρεύμα της εποχής του μοντερνισμού και των ημιέτοιμων εφαρμογών, η παλιά παραδοσιακή...
Το τεύχος Μαρτίου-Απριλίου 2025 εξετάζει το θέμα της αργής ωρίμανσης από διάφορες οπτικές γωνίες αλλά και ως τεχνική συνολικά.
Φυσικά, δεν πρόκειται για κάτι καινούριο. Εδώ και χιλιάδες χρόνια, η αργή ωρίμανση αποτελεί θεμελιώδη αρχή της αρτοποιίας, από την οποία, με το πέρασμα του χρόνου, υπήρξαν παρεκκλίσεις -άλλοτε προς τη βελτίωσή της, άλλοτε προς διευκόλυνση των τεχνιτών του κλάδου.