fbpx

ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ

Τεύχος 136

Μάιος – Ιούνιος

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Προϊόντα

Liogel Red Orange από την OLYMPIC FOODS

Εάν ψάχνετε ένα πλήρες μίγμα για την παρασκευή παγωμένου επιδόρπιου με γεύση Σαγκουίνι…υπάρχει...

Φόρτωση

Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΕΣ:

Ενοικίαση Αρτοποιείου

Ενοικιάζεται Αρτοποιείο ζαχαροπλαστείο στο Κέντρο του Πειραιά απο το 1970 με σταθερή πελατεία. Το αρτοποιείο είναι πλήρες εξοπλισμένο και δεν χρειάζεται η παραμικρή παρέμβαση. Περιοχή: Πειραιάς - Τερψιθέα Τηλ. Επικοινωνίας: 6972863558Email:...

Πώληση Αρτοποιείου – Ζαχαροπλαστείου

Πωλείται αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο  στον Άλιμο, Πλήρως εξοπλισμένο, ανακαινισμένο και εν λειτουργία. Ώρες επικοινωνίας από τις 08.00-15.00μ.μ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6973514977...

Πωλείται επικερδής επιχείρηση αρτοποιίας στη Φλώρινα

Πωλείται λόγω συνταξιοδότησης και έλλειψης διάδοχης κατάστασης, υπερεπικερδής επιχείρηση αρτοποιίας από το 1979 στην πόλη της Φλώρινας, με σταθερή πελατεία, με τρία σημεία πώλησης εκ των οποίων το ένα και πρατήριο, σε καίρια σημεία της πόλης (σιδηροδρομικές σταθμός,...

Συνταγές για επαγγελματίες

Συνταγές για Παγωτό

Διαβάστε στο νέο τεύχος:

136. Μάιος - Ιούνιος

Στο τεύχος 136 του Αρτοποιού ΒΑΖ έχει σαν κεντρικό ρεπορτάζ τα κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης. Επίσης, θα βρείτε διάφορες προτάσεις για «πρωινό στο φούρνο», θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα και επαγγελματίες του κλάδου και θα αποκτήσετε κάποιες τεχνικές γνώσεις επάνω στις ιδανικές συνθήκες ψύξης-κατάψυξης, καθώς επίσης επάνω στη σφολιάτα και το προζύμι. Στις σελίδες του Fresh Pastry πρωταγωνιστούν, εκτός από το παγωτό στο κεντρικό ρεπορτάζ, τα ανοιξιάτικα φρούτα και οι μαρμελάδες, που αναδεικνύονται μέσα από τη γνωριμία με δημιουργικούς pastry chef, τις προτάσεις και ιδέες τους, αλλά και πολλές χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες. Καλή ανάγνωση!

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.