fbpx

ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ

Τεύχος 141

Μάρτιος –  Απρίλιος

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Προϊόντα

Nέο APPLE FILLING από την FOODSTUFF

Η FOODSTUFF παρουσιάζει μια νέα γέμιση μήλου σε ζελέ, με ζουμερά και τραγανά κομμάτια φρούτου. Με...

Φόρτωση

Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΕΣ:

Πωλείται εξοπλισμός αρτοποιείου

Πωλείται ο παρακάτω εξοπλισμός αρτοποιείου στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου: Ένας (1) κυκλοθερμικός αρτοκλίβανος τεσσάρων (4) ορόφων με καυστήρα πετρελαίου, και πλήρης εξοπλισμός χώρου παρασκευής (1 μεγάλο και 1 μικρό ζυμωτήριο, κύλινδρος, ζυγοκοπτική και πλαστική)....

Νέα του κλάδου

Συνταγές για Παγωτό

Τεχνικά Θέματα

Διαβάστε στο νέο τεύχος:

141. Μάρτιος – Απρίλιος

Το τεύχος Μαρτίου-Απριλίου 2025 εξετάζει το θέμα της αργής ωρίμανσης από διάφορες οπτικές γωνίες αλλά και ως τεχνική συνολικά.

Φυσικά, δεν πρόκειται για κάτι καινούριο. Εδώ και χιλιάδες χρόνια, η αργή ωρίμανση αποτελεί θεμελιώδη αρχή της αρτοποιίας, από την οποία, με το πέρασμα του χρόνου, υπήρξαν παρεκκλίσεις -άλλοτε προς τη βελτίωσή της, άλλοτε προς διευκόλυνση των τεχνιτών του κλάδου.

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.