Βιτρίνες σοκολάτας από την DIFFER
Η σωστή συντήρηση της σοκολάτας είναι σημαντική για κάθε επαγγελματία, καθώς η σοκολάτα είναι...
Ιούλιος – Αύγουστος
Η σωστή συντήρηση της σοκολάτας είναι σημαντική για κάθε επαγγελματία, καθώς η σοκολάτα είναι...
Η βιτρίνα ΠΛΑΤΗΣ της DIFFER αποτελεί μια ακόμα πρωτοποριακή κατασκευή, καθώς συνδυάζει την...
Με το CURCUPAN της AB MAURI από την Olympic Foods, κάθε βιτρίνα με σάντουιτς, σνακ και ψωμί...
Το μίγμα αλεύρων για το ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ψωμί της AB MAURI, που προτείνει η Olympic Foods, είναι ιδανικό...
Προσομοιάζουμε τη σοκολάτα με γευστικά compound πλούσια σε στερεά κακάο έως 21%, προσφέροντας...
Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ganache σοκολάτας! Η TROFINGRED διαθέτει πολλές...
Υποφαινόμενος Ντρικος Δημοσθένης ζυμωτής στο είδος Σφολιάτας. Ετών 43. Για μόνιμη εργασία επικοινωνία απογευματινές ώρες σας ευχαριστώ θερμά για τό χρόνο σας. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6984543238...
Ζητούνται άτομα με διάθεση για δουλειά, με γνώσεις στην παρασκευή καφε,ροφηματων και σάντουιτς. 6ημερη εργασία ,7ωρες βάρδιες (7:00-14:00) (14:00-21:00) (Κυριακές κλειστά) Πλήρης απασχόληση και ασφάλιση,δώρα Μισθός (870 Ε) ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...
Πωλείται εξοπλισμός από πρατήριο άρτου σε πολύ χαμηλή τιμή. Πρόκειται για 3 βιτρίνες ψυχόμενες -θερμενόμενες,ράφια,ντουλάπια,αρτοθήκη με σίτα,κουλουριέρα,πάγκος ταμείο,2 καθρέπτες. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6948531547 EMAIL: [email protected]...
Ενοικιάζεται Αρτοποιείο ζαχαροπλαστείο στο Κέντρο του Πειραιά απο το 1970 με σταθερή πελατεία. Το αρτοποιείο είναι πλήρες εξοπλισμένο και δεν χρειάζεται η παραμικρή παρέμβαση. Περιοχή: Πειραιάς - Τερψιθέα Τηλ. Επικοινωνίας: 6972863558Email:...
Η αλυσίδα αρτοποιείων ΑΛΕΥΡΟΝ εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Τον...
Το παγωτό έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Αρκετά στερεότυπα γύρω από τη διάρκεια της εποχής...
Στο τεύχος 137 του Αρτοποιού, το ρεπορτάζ δίνει έμφαση στην εκπαίδευση, θέμα που θα δείτε ότι επεκτείναμε και στο τεύχος του Fresh Pastry, καθώς είναι αντίστοιχα επίκαιρο και για τον κλάδο της ζαχαροπλαστικής. Έτσι, φυλλομετρώντας θα ανακαλύψετε ένα index σχολών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής προς διευκόλυνσή σας για έρευνα αγοράς. Επίσης, στο τεύχος πρωταγωνιστούν εκπαιδευτικά άρθρα, άκρως ενδιαφέροντα για επαγγελματίες, καθώς η εκπαίδευση δεν έχει πλέον μονοδιάστατο χαρακτήρα, αλλά τείνει να είναι συνεχής και να ακολουθεί πάντα τις τάσεις της αγοράς.