H συνταγή είναι από τον Μιχάλη Σαράβα, Executive Pastry Chef της σχολής «Μαθήματα Μαγειρικής»
H συνταγή είναι από τον Μιχάλη Σαράβα, Executive Pastry Chef της σχολής «Μαθήματα Μαγειρικής»
Η συνταγή είναι από τον Κάρολο Μιχαηλίδη, Architect-Chef
Sorbet Fraise
Η συνταγή είναι από τον Alexander Pavlov, Ιδιοκτήτης, Head Pastry Chef, Pavlov’s Lab
Η συνταγή είναι από τον κ. Aλέξανδρο Ρίζο, Ιδιοκτήτης, Αρτοποιός, Ρίζος Ελαία
Η συνταγή είναι από την Νάντια Μακρυγιάννη, Pastry Chef, Athens Capital Center Hotel-MGallery Collection
Η συνταγή ειναι από τη Γεωργία Τσαμπάνη, Head Pastry Chef, Madame Fraise
Η συνταγή είναι από τον Θανάση Τσαγκλιώτη, Ιδιοκτήτη και Head Pastry Chef του La Maison-Fine Pastry Shop.
Το φθινόπωρο ανοίγει για τους επαγγελματίες μια νέα σεζόν γεμάτη δυνατότητες, όπου κάθε δημιουργία απαιτεί αφοσίωση, τεχνική και προσεκτική επιλογή πρώτων υλών. Oι εργασίες του εργαστηρίου ξαναβρίσκουν ρυθμό, οι συνταγές αναθεωρούνται με γνώμονα τη φρεσκάδα και την ποιότητα, και η φαντασία καλείται να συναντήσει τη συνέπεια!