Η συνταγή είναι από τον κ. Γιώργο Θεοδώρου, Τεχνικό Σύμβουλο Ζαχαροπλαστικής και Παγωτού ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ
Η συνταγή είναι από τον κ. Γιώργο Θεοδώρου, Τεχνικό Σύμβουλο Ζαχαροπλαστικής και Παγωτού ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ
Η συνταγή είναι από τον κ. Ρουσσάκη Αγγελή
Pastry Chef, Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος FOODSTUFF
Μηλόπιτα
Η συνταγή είναι από τον κ. Γιώργο Βλαχόπουλο, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών N. Σερρών
Η συνταγή είναι από την Pastry Chef, Ελένη Θεοδοσοπούλου (Μονόκερως)
Ρεβανί Βέροιας
To Cheesecake είναι ένα αγαπημένο επιδόρπιο σε όλο τον κόσμο. Ενώ πολλοί υποθέτουν ότι η συνταγή του έχει τις ρίζες της στη Νέα Υόρκη, έρευνες έχουν δείξει ότι η ιστορία του φτάνει πολύ πιο πίσω, μέχρι την αρχαία Ελλάδα! Εδώ σας παρουσιάζουμε μία πιο ελαφριά εκδοχή του, με πολύ λιγότερες θερμίδες.
Η συνταγή είναι από τον κ. Θάνο Αγγελίδη, Pastry Chef
Το φθινόπωρο ανοίγει για τους επαγγελματίες μια νέα σεζόν γεμάτη δυνατότητες, όπου κάθε δημιουργία απαιτεί αφοσίωση, τεχνική και προσεκτική επιλογή πρώτων υλών. Oι εργασίες του εργαστηρίου ξαναβρίσκουν ρυθμό, οι συνταγές αναθεωρούνται με γνώμονα τη φρεσκάδα και την ποιότητα, και η φαντασία καλείται να συναντήσει τη συνέπεια!